Bel ons op: +32 (0)54/50 00 27 of e-mail ons: info@meubelendeconinck.be

Duo gordijnen

Een duo rolgordijn voor zon én privacy

Onze duo gordijnen bestaan uit een dubbele stoflaag en deze stoflagen zijn gestreept - als een zebra - met een transparante band en een niet-transparante band die elkaar afwisselen. Hierdoor kan u verschillende hoeveelheden licht regelen. Bij het neerlaten van het duo rolgordijn kiest u hoeveel de strepen over elkaar dienen te schuiven en in welke mate u transparantie wenst.
Helemaal gesloten, half open of volledig open is mogelijk op elke hoogte van uw raam.

Duo rolgordijnen zijn een variantie op het gewone rolgordijn. Uw duo gordijn kan ook uitgevoerd worden met een stijlvolle koof en een verduisterende onderlat zodat nagenoeg geen licht meer binnenvalt. Ideaal dus voor een slaapkamer. 

Duo rolgordijnen met perfecte afwerking

Net als bij onze andere uitvoeringen zijn onze duo gordijnen uitgerust met een soepele en geluidloze mechaniek om uw duo rolgordijn makkelijk neer te laten. 

Tot slot geniet elk duo rolgordijn van een perfecte afwerking. De oprolbuisjes waar uw duo gordijn op loopt worden mooi opgeborgen in een aluminium cassette.

Wij komen graag bij u langs om u ons uitgebreid assortiment duo gordijnen te laten bewonderen. We hebben vast en zeker wat u zoekt!

Meer info over Duo gordijnen? Vul uw gegevens in.

Blijf op de hoogte van de trends en realisaties