Bel ons op: +32 (0)54/50 00 27 of e-mail ons: info@meubelendeconinck.be

Houten horizontale jaloezieën

De horizontale houten jaloezieën zijn opgebouwd uit horizontale lamellen. Door deze lamellen te bewegen kan de lichtinval geregeld worden. Een koord houdt de lamellen samen en zorgt ervoor dat de lamellen kunnen kantelen en opgetrokken worden.

Houten horizontale jaloezieën met mogelijkheden 

De houten jaloezieën bieden u de keuze uit verschillende kleuren. Daarbij komt de extra keuze aan verschillende lamelbreedtes. 

Puzzel en match om uw ideale horizontale houten jaloezie te bekomen.


Voordelen van houten horizontale jaloezieën

Kiest u voor de ‘privacy’-afwerking? Dan plaatsen wij de lamellen zodanig dat zij elkaar overlappen. Hierdoor toont de houten horizontale jaloezie nog strakker en kan de lichtinval beperkt worden tot een minimum.

Houten horizontale jaloezieën zijn een natuurlijke islator. Het hout zorgt niet enkel voor thermische isolatie, maar het absorbeert ook geluid en zorgt bijgevolg ook voor akoestische isolatie. De warme en huiselijke uitstraling zijn hierbij enkel extra troeven om voor houten horizontale jaloezieën te kiezen.

Wenst u ook houten horizontale jaloezieën met aandacht voor stijl en natuur? Contacteer ons en wij maken uw jaloezie op maat.

Meer info over houten horizontale jaloezieën? Vul uw gegevens in.

Blijf op de hoogte van de trends en realisaties