Bel ons op: +32 (0)54/50 00 27 of e-mail ons: info@meubelendeconinck.be

Paneelgordijnen

De nieuwe wind van paneelgordijnen

Paneelgordijnen hebben de laatste jaren een grote opmars gemaakt. Zoals de naam reeds zegt bestaat een paneelgordijn uit meerdere panelen uit stof die opgehangen worden. Dankzij het ophangsysteem kunnen de paneelgordijnen opzij en achter elkaar geschoven worden. Dankzij de strakke look worden paneelgordijnen vaak gebruikt om een eigentijdse en elegante afwerking te geven aan ruimtes.


Afwerking en mogelijkheden van paneelgordijnen

Doordat dezelfde stoffen van paneelgordijnen gebruikt worden voor vouwgordijnen is het perfect mogelijk om te gaan combineren in dezelfde ruimte.
Verder bestaat ook de mogelijkheid om de paneelgordijnen af te werken met rolgordijndoeken. Door de speciale samenstelling van deze stoffen, verkrijgt u een zeer strak paneelgordijn

Paneelgordijnen in uw interieur

Door hun strak en eigentijdse look, zijn paneelgordijnen zeer passend in moderne interieurs. Bij de variant Alu panel brengen wij aluminium baleinen aan het rolgordijndoek. Deze zorgen voor een persoonlijke touch aan het interieur en maken het nog strakker.
Werk met onze stijlvolle rails om 2,3 of 4 paneelgordijnen voor elkaar te laten schuiven. Dit geeft ook de optie om verschillende combinaties te maken in verschillende kleuren.

Indien u graag een natuurlijke look creëert, kan u gebruik maken van houten sierlatjes in de paneelgordijnen. Wat u ook wenst, wij bij Babssfeer werken het voor u uit.

Neem contact met ons op en samen bekijken we de vele mogelijkheden.

Meer info over paneelgordijnen? Vul uw gegevens in.

Blijf op de hoogte van de trends en realisaties