Bel ons op: +32 (0)54/50 00 27 of e-mail ons: info@meubelendeconinck.be

Plissé gordijnen

Plisségordijnen, of doupli gordijnen zijn, net zoals de naam doet vermoeden, gemaakt uit gevouwen stof dat open en dichtvouwt als een harmonica wanneer het gordijn geopend wordt. Één ven de grootste kenmerken van plisségordijnen is dat ze zeer weinig plaats innemen eenmaal opgerold door de opgeplooide stof.

Sfeervol en compact met plissé gordijnen

Een plisségordijn is de perfecte oplossing tegen fel zonlicht dat toch sfeer brengt. Met een oneindige keuzemogelijkheid vindt u zeker wat u zoekt. Verder kan u ook opteren voor een kleine of grotere plooi in uw plisségordijn.

Indien u graag plisségordijnen heeft om overdag voor sfeer te zorgen en ’s avonds voor privacy, kan u 2 plisségordijnen met elkaar combineren. Kies een transparante stof voor het eerste gordijn en een verduisterende stof voor extra privacy.

Voordelen van plisségordijnen

Onze plisségordijnen zijn voorzien van een reflecterende coating. Deze zorgt niet enkel voor lichtreflectie maar ook voor een isolatie. Doordat onze stoffen uit polyster gemaakt zijn, zijn ze vochtbestendig, ideaal voor de badkamer dus.

Verder zorgt de polyester van onze plisségordijnen ervoor dat zij brandvertragend werken. Niet enkel stijlvol, maar ook veilig!


Meer info over plissé gordijnen? Vul uw gegevens in.

Blijf op de hoogte van de trends en realisaties