Bel ons op: +32 (0)54/50 00 27 of e-mail ons: info@meubelendeconinck.be

Vraag advies

Contacteer ons en wij helpen u bij de keuze van uw perfecte raamdecoratie.

Raamdecoratie

Raamdecoratie, het is meestal het allerlaatste waaraan wordt gedacht bij de vele keuzes die een huis inrichten met zich meebrengt. Nochtans kan een gordijn een huis maken of kraken. De raamdecoratie in uw woning zorgt voor sfeer, gezelligheid en het is een belangrijk detail om uw interieur af te werken.

Raamdecoratie bij Meubelen De Coninck

Raamdecoratie heeft nog steeds niet afgedaan en bewijst elke dag opnieuw zijn nut. Het is wel zo dat zoals bij alles ook raambekleding mee evolueert. Wat vroeger een must en modern was is vandaag ouderwets of niet meer nuttig.

Elke soort raamdecoratie heeft zijn nut. Het is dan ook belangrijk om de juiste raamdecoratie te kiezen. Ontdek ons ruime assortiment raamdecoratie en ontdek de vele verschillen, voordelen en mogelijkheden die wij u aanbieden.

 • Eenvoudig kiezen?

  U denkt waarschijnlijk “hoe moeilijk kan het zijn raamdecoratie te kiezen?”. Geloof ons, er is een bos aan mogelijkheden en de juiste stijl en kleur kiezen is veel belangrijker dan u zou denken.

  Vanzelfsprekend heeft elke woningstijl raambekleding die passend is. Bij een industrieel, modern of strak interieur kiest u andere raambekleding dan bij een landelijk of klassiek interieur.

  De kleur van uw raamdecoratie bepaald hoe de ruimte wordt gezien. Er bestaat passende raamdecoratie om de ruimte optisch groter of kleiner te doen lijken. Met bijvoorbeeld verticale strepen benadrukt u de hoogte van de kamer en met horizontale strepen de breedte van de kamer. 

 • Een ruim assortiment

  Meubelen De Coninck biedt u een assortiment aan raamdecoratie. Voor elke ruimte, voor elk doel en voor elke kamer hebben wij de juiste raamdecoratie. Om u te begeleiden bij de juiste keuze komen wij graag bij u langs. Wij adviseren u en uiteindelijk kiest u de soort, stof, print en werking van de raamdecoratie.

  Contacteer ons en we bekijken samen de mogelijkheden raamdecoratie die uw interieur afmaken en voldoen aan uw wensen. Al onze raamdecoratie wordt gemaakt op maat. Wij komen graag bij u langs. 

Ons aanbod raamdecoratie:

Blijf op de hoogte van de trends en realisaties