Bel ons op: +32 (0)54/50 00 27 of e-mail ons: info@meubelendeconinck.be

Rolgordijnen

Rolgordijnen voor ieder interieur

Een rolgordijn is een opgerold gordijn. Het werkt met een eenvoudig systeem en zo wordt het raam afgeschermd tegen zonlicht. Rolgordijnen zijn gemaakt uit een textiel dat voor u bewerkt is met een speciale coating. Zo kan u het makkelijk een poetsbeurt geven.

Meubelen De Coninck biedt rolgordijnen aan voor ieder interieur. Verduisterend, transparant of half-transparant, wij hebben het rolgordijn dat u zoekt.

Kwaliteit en keuze voor uw rolgordijn

Bij Meubelen De Coninck kiezen wij enkel voor de beste kwaliteitsstoffen. Deze zijn getest op kleurbehoud en krimp. Daarbij komt een uitgebreide keuze aan meer dan 300 verschillende stoffen voor uw rolgordijn. Neem uw tijd en kies uit één van onze voelstalen.

Kwaliteit draait niet enkel rond de stof, maar ook rond de afwerking. Daarom beschikken al onze rolgordijnen over een design afwerking. Aan alle details wordt gedacht: aluminium onderlatten, een weggewerkt oproepsysteem of steunen in aluminium, …


Een rolgordijn voor dag en nacht!

Het is aangenaam om te beschikken over een verduisterend rolgordijn voor 's nachts, zodat uw nachtrust gegarandeerd is. Maar overdag wenst u natuurlijk ook dat uw huis niet te veel inkijk heeft.

Kies daarom voor Comco-steunen. Deze geven de mogelijkheid om 2 rolgordijnen te bevestigen aan uw raam. Zo beschikt u over de ideale oplossing om een transparant rolgordijn te plaatsen voor overdag en 's avonds hoef u enkel het verduisterend rolgordijn neer te laten.

Contacteer ons en samen zoeken we we perfecte combinatie voor uw rolgordijnen.

Meer info over rolgordijnen? Vul uw gegevens in.

Blijf op de hoogte van de trends en realisaties