Bel ons op: +32 (0)54/50 00 27 of e-mail ons: info@meubelendeconinck.be

Verlichting advies

De juiste keuze verlichting in je woning hangt af van plaats tot plaats. Het doel van de belichting is de badkamer is anders dan hetgeen in de woonkamer. In de badkamer moet het licht vooral praktisch zijn. In de woonkamer is het dan eerder de bedoeling sfeer te creëren.

De juiste lampenkeuze

Het is erg belangrijk een juiste keuze te maken. De intensiteit van de verlichting doet veel aan de sfeer en het gemoed van iedereen in de woning. Iedereen voelt zich ook het best in een interieur waar de belichting met zorg uitgebalanceerd is.

Uiteraard zijn er voor elke ruimte duizenden mogelijkheden lichten. Naast het doel is het belangrijk de verlichting te kiezen die bij uw interieur past. In een strak interieur kiest u ander licht dan in een hoeve.

Alvorens de armatuur definitief kan gekozen worden moet u enkele keuzes maken. Welke stijl wilt u bereiken? Moet de verlichting eerder minimalistisch zijn of moet het net de aandacht op een bijzonder detail trekken? Door de juiste accenten te leggen en te kiezen voor de juiste lichtbronnen en armaturen met voldoende flexibiliteit, zorgt licht op elk moment van de dag voor de gewenste uitstraling van uw interieur. 

Advies op maat

Meubelen De Coninck heeft jaren ervaring in binnenhuis inrichting en helpt u dan ook graag de juiste verlichting te kiezen. Wij adviseren u van armatuur tot lamp en komen graag bij u langs om de ruimte te bekijken.

Meer info over verlichting? Vul uw gegevens in.

Blijf op de hoogte van de trends en realisaties

Verlof van 15 augustus tot en met 26 augustus.