Bel ons op: +32 (0)54/50 00 27 of e-mail ons: info@meubelendeconinck.be

Vouwgordijnen

Vouwgordijnen op maat, naar uw smaak

Vouwgordijnen zijn geconfectioneerd op basis van gordijnstoffen. Het gordijn vouwt zich op tot een pakket door de horizontale baleinen. Het doek komt tot boven zodat het volledige optrekprofiel niet zichtbaar is zodanig dat u een mooi afgewerkt geheel hebt. Vouwgordijnen door Meubelen De Coninck geleverd worden reeds meer dan 5 jaar in België geconfectioneerd door professioneel opgeleide vakmensen. We garanderen u spanningsloze confectie door te werken met de nieuwste generatie laser snijtafels.

Vouwgordijnen moeten strak hangen om mooi te zijn. Daarom voorzien we uw vouwgordijnen van baleinspanners op de uiteinden van de baleinen. Hierdoor staat uw stof steeds onder de correcte spanning en blijft uw vouwgordijn strak. 


Voor uw gemak worden de tunnels van uw vouwgordijn achteraan aan de zijkant voorzien van een knoopsgat. Op die manier kunnen de baleinen eenvoudig uitgenomen worden en na het onderhoud van de stof, terug ingeschoven worden.

Het Easy-Lift kettingsysteem zorgt ervoor dat u uw vouwgordijn op een soepele manier kan op- of neerlaten. Het is geruisloos en eenvoudig in gebruik. Ook bij grotere vouwgordijnen beschikt u over een makkelijke bediening met dit gepatenteerd kettingsysteem. 

Vouwgordijnen voor grote ramen

Kies voor een vouwgordijn op maat en wij werken ze af naar uw wens. Heeft u reeds een vouwgordijn maar wenst u een nieuwer interieur? Vervang dan de stof van uw bestaande vouwgordijnen.


Meer info over vouwgordijnen? Vul uw gegevens in.

Blijf op de hoogte van de trends en realisaties