Meubelen De Coninck werd 70 jaar geleden opgericht door de familie De Coninck en gevestigd in Steenhuize. In 2007 werd Meubelen De Coninck overgenomen door Geko Woonwereld Zulte, zij besloten helaas begin 2017 om de vestiging in Steenhuize te sluiten.

Maar al vlug werd door de huidige directie beslist een  kleinschaliger project op te starten. Zo is de nieuwe winkel in Zottegem ontstaan, onder het motto “verkleind en verfijnd”, en hebben wij eind oktober 2017 onze toonzaal geopend op de Heldenlaan 29 te Zottegem.  Een commerciële verrijking voor het handelscentrum van Zottegem en een opsteker na het plotse sluiten van de winkel in Steenhuize.

Door jarenlange ervaring proberen wij zo sterk mogelijk in te spelen op de markt en dit door besprekingen en aankopen bij onze leveranciers. Wij zoeken de juiste meubelen uit op verschillende beurzen en bij meerdere fabrikanten, maar De Coninck Meubelen en Interieur blijft wel een boontje koesteren voor de Belgische producenten. Wij willen kwaliteit brengen binnen een redelijk prijssegment.

Schermafbeelding-2020-11-09-om-16.55.58

De inrichting van je huis, niet altijd een eenvoudige zaak, wanneer je een keuze moet maken uit een ruim aanbod. Onze adviseurs kunnen je perfect informeren om de juiste sfeer en gezelligheid in je woonkamer te creëren. Door een onderlegde uitleg win je het vertrouwen van de klanten om hun woning in te richten tot een gezellige thuis, waar het leuk vertoeven is.

Bij De Coninck Meubelen en Interieur vind je effectief alles, van de grote meubelstukken tot het kleinste decoratiestukje. Decoratie, de juiste sfeerverlichting, de passende gordijnen maken het vaak pas echt knus en warm. Vanaf nu specialiseren wij ons ook in raamdecoratie, het geeft sfeer en charme aan je interieur, elke ruimte in je woning heeft nood aan gordijnen. Op die manier hou je het zonlicht af en toe buiten tijdens de zomer en de warmte binnen gedurende de koude wintermaanden.

Ook meer en meer projectontwikkelaars geven hun nieuwe panden in onze handen, want zij weten dat een sfeervol ingericht pand beter verkoopt. Dat geldt eveneens voor serviceflats, seniorenflats en assistentiewoningen, voorbeelden die we hierbij kunnen aanhalen zijn  ‘t Cautervelt, ‘t Hooghvelt en De Vrijheid in Ophasselt.

De Coninck Meubelen en Interieur is ook heel sterk gespecialiseerd in relaxzetels en salons met ingebouwde relaxen, daarbij bieden wij natuurlijk voor de smaak en goesting van elke leeftijd het juiste meubel. En laten we ook niet vergeten dat wij steeds de meest interessante prijzen hanteren.

Breng gerust een bezoek aan onze toonzaal, u wordt er vriendelijk onthaald door het De Coninck team en kan er genieten van een gratis aangeboden drankje.